Rólunk

Catering szolgáltatásokat nyújtunk a zárt és éttermi vendéglátás területén (CONTRACT CATERING). Rendezvényeket, esküvőket, banketteket, családi ünnepeket, találkozókat és vállalati találkozókat szervezünk. Több mint 10 vállalatnál dolgoztunk, naponta körülbelül 1900 ügyfelet szolgálunk fel.
Szolgáltatásainkat ügyfeleink egyedi igényeihez igazítjuk, a legmagasabb hangsúlyt fektetve a minőségi és a termékbiztonságra.

História

Az LKT & LUKA 2000-2001-ben alakult.  Poliklinika telephelyén alakult ki, ahol 750- 900 ügyfélnek nyújtott szolgáltatásokat. 2004-ben új épületet indítottunk egy új állattartó üzemhez, amely a kerület legmodernebb konyhája volt.

A mi jövőképünk

Szeretnénk ha a mi cégunk a legkívánatosabb lenne, mely hírnevet szerzett a nagy szakértelemmel, kiváló kiszolgálással és kiemelkedő eredményekkel.

Küldetésünk

Ügyfeleinknek egészen új éttermi stílust hozunk. Arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőséget és a leghatékonyabb szolgáltatást nyújtsuk. Ügyfeleink, vendégeink és alkalmazottaik elégedettségét szeretnénk elérni. A jövőben is a legmodernebb gasztronómiai eszközökkel szeretnénk együttműködni a minőségi és hatékonysági jobb eredmények elérése érdekében.

Alapelveink

Napi munkánk és döntéshozatal során a következő elveket követjük.

  • a biztonságot, az egészséget és a környezetet minőségi szolgáltatást nyújt
  • a HaCCP elveinek való megfelelés
  • a teljesítmény – minőség – hatékonyságra összpontosít
    nyereséges növekedés

Etikai kód

Menedzsmentünk és munkatársaink tisztában vannak pozíciónkkal a piacon, és felelősséget vállalnak ügyeikért. Megismertettük munkatársainkat az etikai kódex elveivel és betartásával, amelyekben egységesítettük nézeteinket, és a következő jelszót adtuk a cégnek: “AZ ÜGYFÉL AZ ÚR”

Restaurant Victory